Abel’s Wine!

IMG_0312

Bucurestiul, in special Centrul Vechi, s-a imbogatit in luna aprilie cu un nou wine-bar: Abel’s Wine. Spun imbogatit, deoarece aceste „lacasuri de cult intru religia vinului” reusesc totusi sa imprime peisajului dominat de berarii si pub-uri, precum cel din majoritatea „centrelor vechi” ale marilor orase, un aer mai relaxat, mai linistit, chiar (si asta fara sa exagerez) mai rafinat!

Aflat intr-o zona mai ferita a Centrului Vechi (str. Nicolae Tonitza 10), Abel’s Wine si-a propus, dupa cum au anuntat reprezentantii lui inca de la lansare, sa se alature promotorilor vinurilor bune, in special al celor romanesti. Locul este prietenos, nu foarte mare, cu un mobilier minimalist, de bistro, si cu o mini-terasa cocheta, care se „aseaza” foarte bine pe straduta linistita, pavata cu piatra cubica.
Meniul de vinuri este impartit pe culori – alb, rose si rosu, impartite la randul lor pe tari, pozitiile fiind ocupate de aproximativ 150 de vinuri linistite si spumante, etichete provenite de la principalii producatori premium din Romania, carora le-au fost alaturate si cateva vinuri din import. Aproape toate vinurile de pe meniu (cu o singura exceptie), indiferent de pretul lor sau cota de „popularitate” pe piata, sunt vandute si la pahar, detaliu care aduce inca o „bila alba” pentru Abel’s.

Consumatorii ce vor sa prelungeasca experienta de la Abel’s si in alta parte (acasa, parc etc) pot foarte bine sa isi achizitioneze vinul/vinurile la un pret mai mic cu 15% fata de pretul din meniu.
Periodic, Abel’s Wine va fi locul de desfasurare al mai multor fapte legate de vin (prezentari, degustari etc). De asemenea, reprezentantii locului au promis ca vor pregati in fiecare saptamana cate o „garnitura” diferita de cate cinci vinuri, pentru o promovare si o „aprofundare” mai intensa.

 

Categorii:Lumea vinului

Tagged as: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: