Padrino Drinks, Piatra Neamt – premiera cu lavaliera

Cine spune ca romanii nu pot fi si punctuali? Ni s-a întamplat la Piatra Neamt, joi seara, pe 22 mai, la Padrino Drinks, un magazin de vinuri amplasat in centrul urbei, unde prieteni si clienți ai inimosului proprietar se stransesera cu minute bune înainte de ora anunțată pentru întâlnirea cu M1. Prima degustare din scurta istorie de opt-noua luni a magazinului, poate ca acesta a fost motivul.

image

Valentin Ceafalau, un promotion manager destins înaintea emotiilor de la debutul degustării 🙂

Povestitorul serii a fost Valentin Ceafalau, noul nostru promotion manager, care a experimentat cu aceasta ocazie boxa, stația si lavaliera cu care ne-am dotat special pentru a face fata unor astfel de intalniri. A iesit mai bine decat de așteptam. Putem spune ca tehnica din dotare s-a ridicat la nivelul prezentarii si a vinurilor :).

Vedetele serii au fost aceleasi șase vinuri pe care le-am prezentat la debutul „campaniei” de primavara, la Galati si Braila. Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Sable Noble alb 2013, Arezan Feteasca Neagra rose 2013, Leat 6500 rose 2013, Amprenta Muscat Ottonel 2013 au starnit curiozitatea celor care nu experimentasera inca vinuri din colectiile Cramei Atelier si au confirmat asteptarile celor care au cunoscut vinurile din anii de recolta anteriori.

Surpriza serii, evident, pentru audienta, a fost Leat 6500 – Cabernet Sauvignon & Merlot 2011, un vin lansat la inceputul lunii mai. Servit după doua ore si jumătate de decantare, timp in care s-a deschis foarte frumos, vinul a cucerit nu doar asistenta masculina. S-au pus intrebări, parca mai multe decât la alte ateliere de vin, evident, s-au dat raspunsuri si explicatii lamuritoare si a fost o incantare pentru noi sa descoperim nu doar oameni pasionati ci si documentati. O sa revenim cu placere langa Pietricica!

Urmeaza Iasiul.

 

3 replies »

  1. Povestea noastra cu oameni de poveste…
    Ecourile nu s-au stins.
    Imi dau seama ca am avut parte de o seara splendida,cu multe chipuri fericite ,care au avut parte de aventura senzoriala oferita de vinurile cramei M1.
    Glorie Dan,glorie Valentin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: