Dublin Irish Pub, Deva – un bastion M1

IMG_5416
Dupa o pauza binefacatoare de cateva zile, am reluat turneul national de promovare a noutatilor din portofoliul M1.Crama Atelier, numit generic „Campania de primavara”, mutandu-ne din Moldova pe „frontul de Vest”. Primul oras al acestei etape: Deva. Loc de desfasurare: Dublin Irish Pub, mare „fan” M1, restaurantul cu cea mai buna pozitionare din „Cetate” si cu o bucatarie pe masura.

Astfel, marti, 28 mai, peste 50 de pasionati de vinuri au aflat povestea M1.Crama Atelier si au degustat vedetele „campaniei”: Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Sable Noble Alb 2013, Arezan Rose 2013, Leat 6500 Rose 2013, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011 si Amprenta Muscat Ottonel 2013, ghidati in degustare de catre managerul cramei, Dan Bundur.

Mai mult, impresionati de calitatea vinurilor, cei prezenti si-au ales si preferatii, fiind surprinzator si imbucurator faptul ca nu a existat un „candidat” care sa stranga o majoritate de voturi. Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011, vin tinut la aerare timp de doua ore, a fost poate cel care a starnit cele mai multe interjectii exclamative, insa nici Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Leat 6500 Rose 2013 sau Amprenta Muscat Ottonel 2013 nu s-au lasat mai prejos. Dovada faptului ca degustarea a avut „succes de casa” a fost si prelungirea acesteia pana in miez de noapte, urmata de discutii din cele mai diferite, de la cele despre terroir-ul Murfatlarului, piata vinului si despre Razvan Macici, enologul cramei, pana la cele despre productie si miturile urbane ale vinului.

Deva este unul dintre orasele in care cu siguranta vom reveni cat de curand!

Urmeaza Arad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: