Wine in Business Club, Satu Mare – in cinstea Simonei Halep

 

image

O intalnire care nu poate decat sa te bucure. Oameni care vin punctual la ora anuntata, chiar daca locul de desfasurare este undeva la marginea orasului, un sediu bine pus la punct si un inimos intreprinzator coordonator (aici l-am pomenit pe Imre Szakacs-Orha, general manager al Asociatiei Consult Scolari) iar lista de motive poate continua. Felicitari!

Asa a inceput prezentarea cu satmarenii veniti sa descopere cele sase vinuri de la M1 alese special pentru campania de primavara a Cramei Atelier. A fost o placere sa povestesti vinuri in fata unui public cu experienta, am simtit aceasta in tonusul prezentatorului (colegul meu Valentin Ceafalau) iar feedback-ul a fost pertinent. Am remarcat prezenta la degustare a multor doamne si domnisoare, ceea ce ne-a incantat. La final, cand am degustat „dulceata” Amprenta – Muscat Ottonel 2013, am fost siguri ca am intors acelasi sentiment reprezentantelor sexului frumos (si nu numai lor), chiar daca pana atunci fiecare dintre participanti avea deja o lista cu vinuri favorite.

La ora prezentarii, pe alte meridiane, la Roland Garros, incepuse partida Simonei Halep cu Svetlana Kuznetsova, motiv pentru care am decis ca e frumos sa-i tinem la curent cu mersul scorului pe cei care au ales sa vina la degustare. Ne-am bucurat cand Simona a luat primul set si am cinstit un pahar de Leat 6500 rose 2013 (aici ajunsese degustarea) cand romanca s-a calificat in semifinale. Bafta Simona!!!  Ne-am dat intalnire la toamna cu acesti prieteni ai vinului din Satu Mare, atunci cand vom avea si alte povesti lichide de pus in pahare.

Urmeaza Oradea, din nou, dar cu o altfel de prezentare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: