Clubul Vestik, Arad – Autografe, celebritati si vinuri sub semnatura

IMG_6013

Trei saptamani, 12 evenimente, 9 orase, peste 3.700 de kilometri parcursi! Acestea sunt cateva din cifrele „campaniei de primavara M1. Crama Atelier”, turneul de promovare demarat de „crama mica din crama mare”, cu scopul de a aduce povestea si colectiile M1 mai aproape de pasionatii de vinuri din intreaga tara. Dupa o escala in Moldova, pornind de la Galati si Braila, trecand prin Piatra Neamt si apoi prin Iasi, „campania M1” s-a mutat in partea de Vest a tarii, ajungand rand pe rand prin Deva, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare (ultimele trei, cu cate doua prezentari).

Si pentru ca o campanie de o asemenea amploare avea nevoie de un final „in forta”, ultima reprezentatie a avut loc pe 6 iunie, la Vestik, Clubul Degustatorilor Neautorizati din Arad. „Dormitorul bunicii”, asa cum este denumit locul de catre reprezentantii clubului, este mai mult decat o simplu spatiu de degustari, este un loc care musteste de amintiri, amenajat cu un foarte bun simt estetic. Este locul in care cele mai mari „staruri” ale lumii se intalnesc cu vinul si deopotriva cu pasionatii de vinuri din orasul de pe malul Muresului. Pe peretii clubului Vestik troneaza fotografiile cu autografe (originale!) ale celor mai cunoscute persoane publice din intreaga lume, pornind de la cei mai mari actori de Hollywood, pana la sportivi si politicieni de talie, de la bucatari cu stele Michelin, pana la unii dintre cei mai de seama vinificatori ai lumii. Insa farmecul clubului Vestik nu se datoreaza doar amenajarii sale interioare sau celor catorva mii de autografe pe care le detine (!), ci si celor care au pus bazele acestui grup – Adina, Vali, Dan si Mihai, oameni a caror pasiune pentru vin depaseste limitele normalului.

Cei 25 de membri ai clubului Vestik prezenti la eveniment – foarte multi dintre acestia la prima intalnire cu M1 – au aflat detaliile aparitiei Cramei Atelier si au putut degusta cele sase vinuri ale campaniei: Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Sable Noble Alb 2013, Arezan Rose 2013, Leat 6500 Rose 2013, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011 si Amprenta Muscat Ottonel 2013. Ca de fiecare data vinurile prezentate si-au impartit sufragiile in mod egal, un plus de voturi primindu-l parca Sable Noble Alb 2013, Leat 6500 Rose 2013, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011 si Amprenta Muscat Ottonel 2013. Si, pentru ca tot vorbeam despre celebritati, degustarea a fost „supravegheata” chiar de catre autorul lor, enologul Razvan Macici, a carui fotografie cu autograf ocupa un loc de cinste pe peretii clubului Vestik. Acesteia i s-a alaturat mai nou si o sticla de Arezan Feteasca Neagra 2011, tot cu autograful lui Razvan Macici, cadoul M1 pentru clubul Vestik.

Dupa mai multe sesiuni foto si reprize inedite de tombola, ce s-au lasat cu premierea mai multor participanti, la finalul degustarii, noi, cei de la M1, am pornit spre hotel in miez de noapte, cu gandul la drumul spre casa de a doua zi, insa membrii clubului Vestik au ramas impreuna cu „vinurile de la malul marii” pana la orele cele mici ale diminetii.

Campanie incheiata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: