O joaca de oameni MARI!

concurs 01

Odata cu partida Germania – Argentina de pe Maracana si concursul nostru „Pariaza pe M1 la World Cup 2014!” s-a incheiat. Invitatia noastra la joaca a prins si asa am ajuns ca la final sa contabilizam 3927 de pronosticuri postate pe pagina noastra de Facebook. Pentru cei care vor sa afle cum a evoluat competitia, intrati aici.

Premiile au fost din toate colectiile M1, au fost si premii speciale, au fost si lansari de ultima ora, inclusiv Fatum – Pinot Noir rose baricat 2013 pentru finala mica si marea finala, un vin care va ajunge pe piata abia saptamana viitoare. In total au ajuns la cei norocosi 72 de sticle iar patru inca asteapta un mesaj de la castigatori. Apropo, Vasile Oprea, Loredana Truica, Yvonne Corina Macdougall si Marius Simiciuc sunt rugati, din nou, sa ne contacteze la m1@cramaatelier.ro pana vineri, 18 iulie 2014, inclusiv, altfel premiile se anuleaza.

Concluzii la final de concurs? Majoritatea covarsitoare a celor care au intrat in jocul nostru s-au comportat exemplar si le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au postat macar un pronostic. Multumim celor care ne-au transmis, pe orice cale, feedback-ul lor atat despre concurs, cat si despre vinuri. Speram sa ne intalnim la evenimentele Cramei Atelier si poate ca intr-o anumita zi, ne vom reintalni aici, pe atelieruldevinuri.com si pe pagina noastra de Facebook la o alta joaca. La un alt concurs.

Vacanta frumoasa, daca nu cumva v-ati bucurat deja de ea, udata cu vinuri care va merita!

 

concurs 02

Aceasta a fost invitatia facuta prietenilor nostri in fiecare zi cu meciuri la World Cup. Aici avem chiar premiul ales pentru marea finala.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: