Proaspetii somelieri constanteni sarbatoriti in Crama Atelier

Cursurile Somm Academy (mai multe detalii puteti gasi aici), organizate la inceputul verii la Murfatlar de catre Organizatia Somelierilor din Romania 2011 impreuna cu M1.Crama Atelier si Murfatlar Romania, si-au avut „epilogul” la mijlocul lunii august, odata cu festivitatea de absolvire desfasurata in „crama mica din crama mare”.

Astfel, cei mai proaspeti somelieri din Constanta, carora li s-a alaturat si un grup de nou-formati somelieri din Braila, s-au reunit pe 13 august in Crama Atelier, unde lectorii si organizatorii cursului le-au inmanat diplomele si insemnele specifice acestei meserii: sortul de somelier si tastevin-ul.

Dan Bundur, managerul Cramei Atelier, Marian Timofti, presedintele OSR 2011 si Cosmin Popescu, manager general Murfatlar Romania, i-au incurajat pe proaspetii somelieri si i-au sfatuit sa isi continue perfectionarea in acest domeniu. De asemenea, toti cei prezenti au fost invitati sa participe si la evenimentele ce vor fi organizate cu ocazia campaniei de toamna M1, moment in care echipa Cramei Atelier va fi in efectiv complet sub „bagheta” enologului Razvan Macici.

Pentru ca sedinta foto post-ceremonie sa fie mai usor de „suportat”, cei prezenti au sarbatorit noua postura cu Charme de la Mer Traminer 2013, un vin cu mare priza la public in aceasta vara. Ca tot veni vorba de aniversare, nu numai proaspetii absolventi s-au aflat in centrul atentiei, ci si presedintele OSR 2011, Marian Timofti, care a primit cu ocazia zilei sale de nastere o sticla de Fatum Pinot Noir 2013.

Ceremonia nu se putea incheia fara o masa festiva, asa ca toti cei prezenti s-au mutat la pensiunea Fantanita, de unde nu au lipsit mancarurile traditionale dobrogene, asociate cu vinuri din gama Sable Noble.

Mai multe fotografii pot fi gasite in albumul Somm Academy @ Murfatlar.

_______________________

Alte articole pe aceeasi tema:

Somm Academy @ Murfatlar – in slujba vinului, la malul marii

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: