M1 pleaca intr-un nou turneu national de promovare!

IMG_5200

Campania nationala de promovare din aceasta primavara a inregistrat un real „succes de casa”, toti pasionatii de vinuri pe care i-am vizitat aratandu-si dispozitia de a participa la noi degustari cu noutatile din portofoliul M1.Crama Atelier. Deoarece nu dorim sa ne dezamagim fanii, ba chiar vrem sa atragem mai multi „grupies” alaturi de vinurile produse in „crama mica din crama mare”, in saptamanile ce urmeaza vom porni intr-un nou turneu de promovare, in cadrul caruia vom povesti si vom analiza alaturi de prietenii din intreaga tara vinurile create sub bagheta lui Razvan Macici.

„Vedetele” acestui nou turneu national vor fi Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Leat 6500 Chardonnay 2013, Charme de la Mer Traminer 2013, Leat 6500 Pinot Noir 2011, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Amprenta Muscat Ottonel 2013. Acestea vor incanta „audienta” solo sau in duet cu preparatele culinare pregatite special de restaurantele partenere ale turneului din Oradea, Deva, Timisoara, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Ploiesti, Brasov, Galati, Braila, Iasi, Piatra Neamt si Suceava.

Pentru mai multe detalii despre acest nou turneu de promovare urmariti-ne in saptamanile ce urmeaza pe Atelierul de vinuri sau pe pagina de Facebook M1.Crama Atelier!

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: