The Artist Lounge, Piatra Neamt – Atelier de vin cu zambetul pe buze

DSC_0114

Se pare ca punctualitatea este la mare pret in Piatra Neamt, lucru pe care l-am sesizat inca de la prima prezentare M1 organizata in primavara acestui an, in acest oras. Si spun asta, deoarece invitatii celei de-a treia prezentari din cadrul turneului de promovare M1.Crama Atelier, organizata in restaurantul The Artist Lounge, pe 18 noiembrie, au sosit la locul de desfasurare a evenimentului cu minute bune inaintea orei stabilite.

Printre participanti s-au aflat inclusiv pasionati de vinuri cu care ne-am intalnit in campania de primavara, insa acest lucru nu i-a oprit sa revina cu placere alaturi de noi pentru a degusta noutatile Cramei Atelier. Cele sase vinuri ale turneului national de promovare – Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Leat 6500 Chardonnay 2013, Charme de la Mer Traminer 2013, Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Amprenta Muscat Ottonel 2013 – au fost explicate si analizate pe indelete, ilustrand aromatic povestea „cramei mici din crama mare” de la Murfatlar.

DSC_0071

Intrebarile venite din partea invitatilor si temele abordate in cadrul acestei intalniri – de la modul de degustare corecta a unui vin, pana la legendele urbane ale acestui domeniu, dar si chestiuni legate de tipicitate, terroir si piata vinului – au transformat seara intr-un veritabil Atelier de vinuri. Fiind un subiect de actualitate, cei prezenti si-au ales vinurile preferate, argumentandu-si relaxat alegerile, printre vinurile cu cele mai multe voturi numarandu-se Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Amprenta Muscat Ottonel 2013.

La finalul serii, doi dintre cei mai atenti participanti au putut castiga cate unul dintre premiile campaniei – o sticla de Charme de la Mer si un tricou „Wine Rulz 2014 by M1.Crama Atelier”, iar cateva dintre reprezentantele sexului frumos au primit cate o pereche de ochelari M1. Party.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: