Tenis Profi, Arad – Friday. Black Friday

image

Pe „frontul de vest” turneul de promovare M1 e in plină desfășurare. STOP!
Programul cu o prezentare pe zi încă nu ne-a răpus. STOP!
Vinurile vorbesc singure :).

Parcul de pe malul Mureșului, exact la doi pași de centrul Aradului, era pustiu. Si ceasul arata ora 18:00. Mergeam spre locul evenimentului, un restaurant mai retras aflat in apropiere, amplasat lângă câteva terenuri de tenis (de aici si denumirea). Aveam confirmarea unei participări record, dar priveam in jur si deja ne vedeam povestind la doua mese. N-a fost sa fie, pentru ca localul s-a umplut in nici 15 minute. Șaizeci si…. si a început. Ca de Black Friday, ce mai!
Surpriza serii a venit din partea unui grup de tineri corporatiști, surprinzător de atenți la prezentare. O tinara din acest grup, care a venit la degustare cu fisele tehnice ale vinurilor descărcate de pe site-ul cramei, parea ca e liderul lor de opinie. Mai târziu ne-am prins ca cele povestite despre vinurile din prezentare erau urmărite cu atenție pe fise. Nu ca sa ne prindă cu oarece inadvertente, asa cum ne-a lasat sa înțelegem, ci pur si simplu pentru ca dorea sa știe mai multe despre vinuri. Tare!
Audiența si-a ales vinurile favorite dintre cele șase etichete semnate de Razvan Macici. De data aceasta Chardonnay-ul 2012 din colectia Leat 6500 a fost mai apreciat (numeric) decât Sauvignon-ul Blanc 2013, deși cu o seara înainte, la Timișoara, lucrurile au stat exact invers. Asta e si farmecul. Charme de la Mer – Traminer 2013 a fost unul dintre vinurile foarte apreciate de cei mai tineri si uite asa am ajuns la cele doua vinuri roșii, ambele premiere ale acestei toamne. Leat 6500 – Pinot Noir 2012 si Arezan – Feteasca Neagra 2012 si-au împărțit in mod egal numerosul public, beneficiind si de ajutorul unor coaste preparate intr-un mare fel, asta asa, pentru mai buna înțelegere a fenomenului gastronomic.
Vinul de desert servit la final, Amprenta – Muscat Ottonel 2013, ca de obicei, o surpriza si o bucurie in același timp.
De mare ajutor ne-a fost clopotul de lângă bar, la care am apelat de fiecare data când aveam ceva de spus. Ca prin farmec se făcea liniște, evident si pentru ca a prins atenționarea ca întrebarea finala aduce un premiu (un Arezan si un tricou Wine Rulz 2014 by M1).
Am discutat multe, ni s-au pus întrebări pertinente si asta ne-a bucurat. Mai ales când interlocutorii sunt tineri. A fost încă o seara faina. Sâmbăta suntem in Oradea, la Graf. Alt loc, alta poveste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: