Route 66, Baia Mare – Pasiune pentru rock si vin

image
In vitrina tronează o motocicleta iar in club răsuna muzica rock. Marin, Ami si restul trupei de la „Route 66” știu bine ce presupune organizarea unui eveniment, asa ca se mobilizează si in mai putin de o ora tot localul se transforma intr-o mare sala de degustări. Inclusiv proiecția si sonorizarea sunt perfect funcționale. E clar, aici suntem foarte acasă cu tricourile noastre din colectia „Wine Rulz 2014 by M1”. Le-am purtat si miercuri seara si ne-am simțit minunat in compania unei audiențe atente sa descopere vinuri care o merita.

Am văzut împreuna filmulețele realizate in crama in ultima campanie de recoltare, am degustat si povestit pe îndelete cele șase vinuri alese pentru acest turneu de promovare, am răspuns la întrebări care, evident, au născut alte întrebări si tot asa aproape trei ore.
Ai un sentiment aparte când la final fiecare degustător avea deja cel putin doua-trei vinuri favorite, la fiecare altele, ca si cum ne-am fi jucat de-a matematica: combinari de sașe luate câte doua-trei :). Am degustat Sauvignon Blanc 2013, Chardonnay 2012 si Pinot Noir 2012 din colectia Leat 6500, Arezan Feteasca Neagra 2012 precum si doua vinuri cu mai mult rest de zahăr: Charme de la Mer Traminer 2013 si Amprenta Muscat Ottonel din același an.

Pentru un public mult mai avizat decât ar putea părea la prima vedere, obișnuit cu Pub Quiz-uri, concursul nostru de final a fost gustat si trăit la maxim. Cele doua premii au fost împărțite echitabil pe sexe. Am promis sa revenim pentru ca e fain sa te întâlnești cu oameni frumosi.

In seara aceasta rămânem in Baia Mare pentru o alta experiența gastronomica de excepție. Revenim mâine cu amănunte si fotografii delicioase.

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: