Keller Steak House, Brasov – Wine-pairing langa Biserica Neagra

1Vineri, 28 noiembrie, am dat startul weekend-ului prelungit, prilejuit de Ziua Nationala si „libera”, cu un wine-pairing organizat la restaurantul Keller Steak House. A fost prima dintre cele trei prezentari programate a avea loc in Brasov, in cadrul turneului national de promovare M1. Crama Atelier. Cu ajutorul lui Ionut Mereuta, managerul Keller Steak House, cele sase vinuri ale campaniei de promovare, au fost atent asociate cu preparate din meniul restaurantului aflat in apropierea Bisericii Negre si a Pietei Sfatului.

Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013 si Leat 6500 Chardonnay 2012 au fost prezentate celor peste 20 de participanti alaturi de o „Salata mixta cu branza proaspata de capra”, elementele asocierii venind deopotriva cu o prospetime placuta si cu arome „estivale”. Pentru Charme de la Mer Traminer 2013 cea mai buna asociere de pe meniul Keller nu putea fi alta decat un „File de Butterfish pe pat de legume proaspete”, iar acest lucru si-a spus imediat cuvantul in privinta starii de buna dispozitie a celor prezenti. Rosiile campaniei, Leat 6500 Pinot Noir 2012 si Arezan Feteasca neagra 2012, au fost degustate si povestite alaturi de o „Pulpa de miel Noua Zeelanda preparat la cuptor cu rozmarin si sos de vin rosu”. Desertul, celebrul „Tort de Morcovi”, preparatul „forte” al restaurantului Keller, a completat aromele exotice si explozive ale vinului Amprenta Muscat Ottonel 2013.

Referitor la modul in care au fost primite vinurile M1. Crama Atelier si despre atmosfera creata de acestea, va puteti face o idee cat se poate de elocventa vizionand galeria foto de mai jos. 🙂

Turneul continua! Cu inca doua prezentari in „Orasul Coroanei”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: