Bistro Stradivari, Brasov – Piesa M1 transpusa pe o „scena” eclectico-luxurianta

IMG_4618A treia si ultima degustare programata a avea loc in Brasov, in cadrul turneului national de promovare M1. Crama Atelier, s-a bucurat de gazduirea unuia dintre cele mei frumoase locuri din acest oras.

Proaspatul inaugurat Salon Red Wine, din cadrul restaurantului Bistro Stradivari, reuseste sa te rupa din cotidianul alert al strazii si al forfotei cauzate de apropierea Sarbatorilor (locul se afla chiar in Piata Sfatului) si sa te transpuna intr-un timp neconventional. La primul contact, locul denota o abundenta luxurianta menita sa copleseasca vizitatorul, insa, in acelasi timp, respira o familiaritate calda. Stilul este unul eclectic si a fost imaginat si realizat de catre arhitectul Laviniu Vulcan, fosta pivnita boltita – spatiu des intalnit la cladirile din aceasta zona a tarii – primind prin interventiile acestuia o noua destinatie. Atat abordarea neunitara, dar foarte originala, cu elemente industriale ce se imbina cu altele somptuoase, luxoase si sclipitoare, cat si diferenta de texturi – de la rugos, lemnos si colturos, pana la lucios si catifelat -, contribuie la crearea unui echilibru general. Cu toate ca pare foarte incarcat, spatiul nu deranjeaza, ba chiar iti confera o stare de bine. In prima instanta, unele dintre decoruri par ca nu au ce cauta acolo, insa au rolul de a evidentia prin contrast o anumita lumina sau un alt element vecin. Abordarea practica a designului ii face pe vizitatori sa inteleaga cu adevarat povestea Salonului Red Wine, dar si pasiunea pentru vinuri si gastronomie rafinata a proprietarului Bistro Stradivari, Nelu Turcu.

IMG_4538

Intr-o astfel de atmosfera, in seara zilei de 4 decembrie, peste 20 de pasionati de vinuri, manageri de restaurante si reprezentanti ai firmelor de distributie au facut cunostinta cu proiectul premium de la Murfatlar si cu vinurile campaniei de promovare M1. Crama AtelierLeat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Leat 6500 Chardonnay 2013, Charme de la Mer Traminer 2013, Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Amprenta Muscat Ottonel 2013. Rand pe rand, vinurile s-au prezentat invitatilor, fiecare dintre acestia alcatuindu-si cate un top al preferintelor. Atmosfera locului, dar si deschiderea invitatilor au facut ca discutiile sa fie unele foarte interesante si antrenante, degustarea incheindu-se aproape de miezul noptii. Ca la fiecare eveniment din cadrul campaniei, cei mai atenti dintre participanti au putut pleca acasa cu un tricou din colectia „Wine Rulz 2014”, o sticla de vin Charme de la Mer Traminer 2013, dar si cu ochelari din colectia M1. Party.

Saptamana viitoare mutam turneul national de promovare pe Litoral si in Muntii Orastiei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: