Dublin Irish Pub, Deva – Final de turneu, inceput de poveste

image

Final de turneu de promovare. Nu facem acum bilanțul, o sa revenim zilele viitoare cu o retrospectiva a celor petrecute in ultima luna. Pe „frontul de vest” ultima escala a fost Deva unde, evident, ne-am întâlnit cu prietenii de la Dublin Irish Pub. Este deja o tradiție pentru ca suntem la a treia degustare si ne-am propus sa păstram ritmul de doua interacțiuni pe an.

Planuisem descinderea la Deva pentru începutul turneului nostru, undeva la mijlocul lui noiembrie, dar lucrările de renovare din acest local cu o supervedere către Piața Dacia si celebra cetate din vecinătate ne-au făcut sa amânăm întâlnirea. Totul e bine când se termina cu bine iar sintagma are o semnificație aparte, pentru ca lucrările s-au incheiat chiar in dimineața zilei in care am programat degustarea. Seara totul era pregatit pentru o noua experiența marca M1.

Cele șase vinuri cu care am defilat in majoritatea întâlnirilor din acest turneu si-au împărțit fanii, asa cum s-a întâmplat de fiecare data. Charme de la Mer – Traminer 2013, Leat 6500 – Chardonnay 2012 si Arezan – Feteasca Neagra 2012 au primit cele mai multe voturi. Leat 6500 – Sauvignon Blanc 2013 si „fratele” Pinot Noir 2012 au avut si ele ultrașii lor iar Amprenta – Muscat Ottonel 2013 a fost desertul apreciat de ambele sexe dupa cina.

O seara faina alături de prieteni, ceva mai bine de patruzeci la număr, care s-a încheiat, cum altfel, cand deja era a doua zi :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: