Scapino, Constanta – Ultima „statie” a turneului de promovare 2014

DSC_0153Odata cu evenimentul de la restaurantul Scapino, din Constanta, de pe 11 decembrie, a luat sfarsit si turneul national de promovare M1. Crama Atelier 2014, o campanie in cadrul careia foarte multi pasionati din peste 15 orase ale tarii au putut face cunostinta cu „vinurile de la malul marii” si cu povestea proiectului M1.

Evenimentul s-a desfasurat sub forma unei cine gastronomice, cele sase vinuri ale campaniei – Leat 6500 Sauvignon Blanc 2013, Leat 6500 Chardonnay 2013, Charme de la Mer Traminer 2013, Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Amprenta Muscat Ottonel 2013 – fiind asociate cu mai multe tipuri de preparate de inspiratie italiana si mediteraneana, creatii iesite din mana lui Roberto Benvenuto, cheful casei. S-a degustat, s-a discutat intens, s-a zambit mult, iar la sfarsitul serii cei mai atenti dintre invitati s-au putut bucura de premiile campaniei de promovare: o sticla de Charme de la Mer Traminer 2013, un tricou „Wine Rulz” si ochelari de soare M1. Party. O mare surpriza a reprezentat-o si faptul ca la acest eveniment ne-am reintalnit cu cativa dintre invitatii serii organizate la Bottega D’Italy, acestia declarand ca au devenit fani ai unora dintre vinurile Cramei Atelier si nu puteau rata o noua intalnire cu favoritele lor, chiar daca in seara anterioara isi facusera provizii serioase pentru Sarbatori.

DSC_0041Seara de 11 decembrie de la Scapino nu a fost cu mult diferita de celelalte aproape 20 de evenimente organizate in intreaga tara, reteta fiind aproximativ aceeasi de fiecare data: aceleasi sase vinuri, aceeasi poveste si interactiune intensa cu un public nerabdator sa afle mai multe detalii nu numai despre Crama Atelier, ci si despre vinuri in general. In acelasi timp, ca de fiecare data, evenimentul a avut o nota distincta, acest lucru fiind datorat energiei transmise de catre cei care au degustat vinurile. De fapt, intreaga poveste nu este una numai despre vinuri, ci si una despre oameni. Oameni care se bucura cand descopera un vin nou, persoane care nu isi ascund surprinderea in momentul in care vad ca le sunt demontate anumite prejudecati, oameni care rad, care se bucura de viata si care apreciaza eforturile unui producator care vine in intampinarea gusturilor lor, oricare ar fie ele.

Cu siguranta cu multi dintre acestia ne vom revedea in campania de primavara lui 2015!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: