Mica Unire celebrata de Cavalerii Vinului cu M1

IMG_1277Cu toate ca in momentul infaptuirii Micii Uniri Dobrogea nu a facut parte din ecuatie, anul acesta vinurile din “crama mica de la malul marii” au reprezentat un bun pretext pentru celebrarea de catre Ordinul European al Cavalerilor Vinului  Legatul Iasi a 156 de ani de la momentul istoric, chiar in inima Bucovinei, langa manastirea Sucevita.

Prezentarea si degustarea vinurilor M1. Crama Atelier a reprezentat unul dintre punctele de atractie ale programului de pregatire gandit de Petre Mihai Anghel si Cristian Bunea pentru Cavalerii Vinului din Moldova. Ca o paranteza, din aceasta structura organizatorica fac parte atat oameni de afaceri, manageri si proprietari de restaurante, hoteluri si pensiuni, cat si personalitati ale vietii culturale si sociale din zona de nord-est a tarii, in cadrul evenimentelor organizate de aceasta punandu-se foarte mult accent pe educatie si comunicarea vinului.

IMG_1298Cei peste 50 de participanti la degustarea M1. Crama Atelier au facut cunostinta cu vinurile Leat 6500 Chardonnay 2012, Arezan Feteasca neagra rose 2013, Chame de la Mer Traminer 2013, Sable Noble Rosu 2011 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon + Merlot 2011, dar si cu povestea conceptului care stat in spatele acestora. Fiecare vin in parte a fost analizat la propriu, cat si din punct de vedere al conceptului de marketing, al etichetei si din punct de vedere al raportului pret – calitate, intrebarile venite din partea invitatilor ducand discutia catre aspecte din cele mai diverse ale lumii vinului. Dupa incheierea prezentarii matinale a vinurilor M1, atentia participantilor a fost rasplatita prin organizarea unei imbelsugate “Pomeni a porcului”, din cadrul careia nu a lipsit “animalul” proaspat sacrificat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: