Arezan “reinventat” la Terroirs – Brasov

IMG_1343Pentru a marca sfarsitul unei saptamani active, ce a avut ca protagonisti principali vinurile Arezan Feteasca Regala 2013 si Arezan Feteasca Neagra 2012, pe 6 februarie, echipa M1 a ajuns la wine-barul Terroirs Boutique du Vin din Brasov ca sa aduca un ultim “omagiu” editiei 2015 a Arezanului.

Peste 40 de pasionati de vinuri si voie buna au raspuns prezent invitatiei de a sarbatori “noul an viticol” cu vinuri de la Crama Atelier. Explicatiile despre conceptul care sta in spatele colectiei Arezan, despre insemnatatea sarbatorii in sine si despre modul sau de desfasurare au venit din partea managerul proiectului M1, Dan Bundur, “MC-ul” oficial al petrecerii. Ajutat de un clip de prezentare generos, acesta a descris fiecare vin in parte, pigmentand expunerea cu detalii despre “crama mica din crama mare”. Mergand pe principul “muzica amplifica senzatiile”, in premiera pentru un astfel de eveniment, vinurile vedeta ale serii, Feteasca Regala si Feteasca Neagra, au fost asociate cu doua melodii, We will rock you – Queen, respectiv Back in Black – AC/DC, alegerile fiind foarte bine primite de invitati, ca de altfel tot play-listul serii, pregatit special pentru aceasta intalnire.

IMG_1400

Cu ocazia acestui eveniment, wine-barul Terroirs a anuntat deschiderea bucatariei proprii, noul chef al casei, Shaun Ferreira, pregatind pentru petrecere patru gustari: “Italian muffuletta sandwich”, “Mini beef and gorgonzola cheese burger”, “Salt and pepper squid with sauce tartar” si “Grilled chicken and sundried tomato wrap”. Acestea au putut fi asociate foarte bine cu atat cu Feteasca Regala 2013 si Feteasca Neagra 2012, dar si cu Arezan Feteasca neagra Rose 2013 si Arezan Cramposie 2013, vinuri care nu au facut parte din prezentare, dar care au fost solicitate de catre fani. Aproape de miezul noptii, invitatii au facut un mic efort de atentie pentru a participa la concursul in urma caruia cinci dintre ei au plecat acasa cu cate un tricou “Wine Rulz 2014”. 

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: