Team building 007

01.deschiderea

Echipa M1 la lucru.

Agentii unitatii de elita M1 s-au reunit la mijlocul saptamanii trecute in noul cartier general M1.Atelierul, sala de degustari inaugurata in toamna trecuta. Numele de cod al reuniunii: „Degustare ceas” (agentii M1 stiu de ce! 🙂 ). Si nu au fost putine vinuri, pentru ca am avut de povestit nu mai putin de sapte etichete din ultima recolta, plus alte cateva vinuri din recolte anterioare care sunt sau urmeaza a fi lansate. Dar sa le luam pe rand.

Asa cum prietenii nostri de pe Facebook au constatat in albumele postate, joi, prima zi de team building, a fost dedicata exclusiv vinurilor Crama Atelier. Am degustat si povestit doua cupaje din colectia Sable Noble (rose-ul 2014 realizat de aceasta data din Merlot si Cabernet Sauvignon, precum si cel rosu 2012 care are ca parteneri Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon), patru vinuri din colectia Arezan (Cramposie 2014, cupajul de Feteasca Regala si Feteasca Alba 2014, Feteasca Neagra rose 2014 si Babeasca Neagra 2013), doua din colectia Leat 6500 The Origin (Pinot Gris 2014 si cupajul rose din Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon 2014). Nu au lipsit Charme de la Mer – Traminer 2014, Amprenta – Muscat Ottonel 2014. Pana aici e vorba de vinuri care deja au fost lansate.

Si pentru ca momentul trebuia exploatat la maximum, am turnat in pahare si Merlot 2012, dar si Chardonnay 2013, vinuri din colectia Leat 6500 The Origin, care vor mai ramane o vreme in crama, urmand sa intre pe piata in lunile urmatoare. Discutiile au continuat pana seara tarziu la Hacienda del Sol, in Constanta, unde am aprofundat cateva asocieri culinare :).

Dimineata celei de a doua zile de team building, vineri, ne-a gasit pe toti in sala de degustari, pregatiti de o experienta mai speciala. Am testat acuratetea simturilor agentilor nostri cu o degustare in blind de albe si rose-uri, la care s-au perindat atat vinurile M1 cat si principalii competitori de pe piata interna. Pentru calibrare au completat aceleasi fise de degustare si trei membrii mai experimentati: enologii Ilie Ionel si Ionut Radulescu, precum si Valentin Ceafalau, responsabil cu strategiile de propaganda 🙂 (mai exact promotion manager M1).

A fost un exercitiu executat in marje destul de stranse, o experinta pozitiva pentru toti participantii. Ce poate fi mai convingator decat o degustare in orb executata ca la carte!

Si pentru ca cele cinci serii de degustare s-au consumat mai repede decat ne-am asteptat, am continuat pregatirea motivationala la un film: Furious 7. 🙂 Ultima reuniune a fost pe o terasa din portul turistic Constanta, la La Mal, unde am mai tras oarece concluzii. Sambata dimineata ne-am despartit dupa micul dejun, fiecare grupa parasind hotelul pe o alta iesire, pentru a nu atrage atentia :).

Lasand gluma, nu e niciun fel de exagerare in titlu, chiar a fost a saptea reuniune de acest gen din scurta istorie a Cramei Atelier. La cat mai multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: