Plecam in turneu. Multe mai avem de degustat si de povestit!

ethic 01

Pe 28 aprilie am pacalit ploaia impreuna cu multi fani care s-au perindat pe la Ethic Wine, in Bucuresti, curiosi sa deguste noutatile M1

A sosit vremea sa degustam din nou impreuna. Ne-am facut incalzirea in Bucuresti, la Ethic Wine si apoi in Buzau, la Ballerina Wine & Spirits, unde ne-am bucurat impreuna cu iubitorii de vin de M1 noutatile acestei primaveri. Urmeaza un turneu in care vom incerca sa acoperim cat mai multe orase, locuri in care abia asteptam sa ne intalnim cu cei care apreciaza vinurile bune.

Vedetele acestei campanii de promovare vor fi vinurile albe si rose din recolta 2014, dar nu vor lipsi nici vinuri rosii din colectiile M1, licori pe care le puteti descoperi pe site-ul companiei. Pentru fiecare prezentare vom alege cea mai potrivita lista de vinuri, in functie de meniuri, de tipul prezentarii etc. Nu vor lipsi surprizele pe care, evident, le veti descoperi la fata locului.

Pe pagina noastra de Facebook vom anunta locurile de intalnire, iar aici, pe blogul de companie, veti gasi povestirile acestei campanii de promovare. Sa fiti iubiti si sa aveti in pahare numai vinuri care va merita!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: