London Inn, Ploiesti – Savoare pe terasa

image

Pe terasa de la London Inn s-au aflat si Irinel Macici impreuna cu Nora Macici (primele din stânga), sora si mama lui Razvan Macici, vinificatorul Cramei Atelier.

Prognoza meteo s-a dovedit corecta. Cateva picături de ploaie și atât. Chiar asa s-a întâmplat vineri seara la Ploiesti cand cele doua scurte reprize de picături nu au făcut decât sa răcorească un pic admosfera. Terasa de la London Inn era plină ochi la ora programată iar ceea ce a urmat a fost o seara agreabila de comunicare cu oameni de vârste diverse, mai toți pasionați de vin.
Fotografiile de mai jos vorbesc de la sine si ii mulțumesc noului nostru coleg Emil Barbu, care s-a descurcat si cu aparatul foto.
Am degustat pe rând sase vinuri lansate in aceasta primavara. Am inceput cu Arezan Cramposie 2014 si apoi a urmat Leat 6500 Pinot Gris 2014. Ambele au fost apreciate iar gusturile au fost împărțite aproximativ egal, asa cum se întâmpla de fiecare data cand facem topul preferințelor in direct, spre amuzamentul audienței.
Au urmat Arezan Feteasca Neagra rose 2014 si Charme de la Mer Traminer 2014 care au delectat cu savoarea si prospețimea lor. Arezan Babeasca Neagra 2013 a fost singurul vin roșu al serii, o surpriza plăcuta pentru degustatori, cei mai mulți aflați la prima intalnire cu acest soi. Apoi fiecare a comandat preparatul preferat in asociere cu vinul favorit din degustare.
Desertul, evident Amprenta Muscat Ottonel 2014, a încheiat prezentarea nu înainte de a provoca audiența la deja tradiționalul concurs. O întrebare din cele povestite, un răspuns exact si o sticla de M1 semnată de Razvan Macici a ajuns la cel mai atent, rapid si inspirat invitat.
La revedere Ploiesti, a fost o plăcere!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: