Le Sommelier, Orastie – Atelier de vinuri si arome

DSC_0006-2Reusita prezentarii vinurilor Cramei Atelier in micul magazin si club de vinuri Le Sommelier, din Orastie, desfasurata anul trecut in cadrul „campaniei de toamna”, ne-a determinat atunci sa luam in considerare o noua prezenta a „vinurilor de malul marii” in acest loc. Si pentru ca suntem oameni de cuvant, in programul acestei „campanii de primavara” am inclus Le Sommelier in calendarul de degustari, ca prim punct al „desantului M1” in zona de vest a tarii.

De data aceasta, am avut surpriza sa ne intalnim cu noi pasionati de vinuri, semn ca micul club de vinuri al medicului Sergiu Neamtu, promotor al vinului de calitate si somelier in timpul liber, incepe sa prinda contur. Deoarece foarte multi dintre cei prezenti se aflau la prima lor degustare de vinuri, evenimentul a luat forma unui veritabil atelier de vinuri, prezentarea „cramei mici din crama mare” si a colectiilor ce poarta semnatura lui Razvan Macici fiind completata cu detalii despre vin si degustarea lui, in general, despre tendinte in vinificare si piata internationala etc.

DSC_0028-2La sfarsitul degustarii vinurilor propuse pentru acest eveniment – Arezan Cramposie 2014, Leat 6500 Pinot Gris 2014, Arezan Feteasca Neagra 2013, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Feteasca neagra Rose 2014, Arezan Babeasca neagra 2013 si aperitivul Mamaia, bautura speciala pe baza de vin, cu extract de cirese amare si gentiana – cei prezenti nu numai ca si-au votat vinurile favorite, dar le-au si achizitionat, semn ca intentia de continuare a „studiului” si de „aprofundare a materiei” este una cat se poate de serioasa in cadrul acestui club.

Ca la fiecare degustare din cadrul campaniilor de promovare M1.Crama Atelier, cel mai atent dintre invitati a fost rasplatit cu un premiu, o sticla de Arezan Feteasca Neagra 2012 cu semnatura enologului M1, Razvan Macici.

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: