Ciuperca, Oradea – Reintalnire cu prietenii aromelor din Atelier

DSC_0010In toate campaniile de promovare organizate pana acum de catre Crama Atelier, Oradea s-a numarat printre orasele prioritare, deoarece comunitatea de cunoscatori si pasionati de vinuri de aici se numara printre cele mai puternice din tara. Asa ca, in aceasta campanie de primavara am hotarat sa organizam in acest oras trei prezentari, fiecare dintre ele cu un specific aparte.

IMG_6813 (1)Prima dintre ele, desfasurata la restaurantul Ciuperca – poate locul cu cea mai frumoasa priveliste, de pe o raza de cel putin 100 de kilometri – a luat forma unei prezentari a proiectului M1.Crama Atelier, in cadrul careia au fost degustate cateva dintre noutatile din portofoliul „cramei de la malul marii”: Arezan Cramposie 2014, Leat 6500 Pinot Gris 2014, Arezan Feteasca Neagra Rose 2014,  Leat 6500 Rose 2014 si Arezan Babeasca Neagra 2013.

Participantii la degustare, multi dintre ei cunoscatori si consumatori ai vinurilor Cramei Atelier, au apreciat foarte mult schimbarea de abordare in vinificarea rose-urilor M1, una care se apropie foarte mult de stilul rose-urilor de Provence. De asemenea, si vinurile albe s-au bucurat de succes, discutiile purtandu-se mai ales pe tema modurilor de exprimare diferite ale celor doua soiuri prezentate: stilul direct, prietenos si lejer al Cramposiei si cel clasic, sobru si elegant al Pinotului Gris. Vinul Arezan Babeasca Neagra 2013 si aperitivul Mamaia au incheiat degustarea desfasurata la restaurantul Ciuperca, ambele primind aprecieri din partea invitatilor.

Urmariti in continuare turneul de promovare M1.Crama Atelier, deoarece avem pregatite cateva surprize!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: