Casa Sattler, Pitești – O seara cu slagare lichide

image

In toiul prezentarii. Ii multumim si Ioanei Radu pentru pozele foarte faine pe care le-a facut. Laurentiu, ai de invatat 🙂

Vineri, pe 29 mai, in paralel cu aniversarea Millesime de la Oradea la care am fost prezenti si noi, campania de promovare a vinurilor de la M1 a mai consumat un eveniment: in orasul lalelelor, mai exact la Casa Sattler, un loc care si-a obisnuit clientii cu prezentarile de vinuri.

Am inceput cu oarece emotii, pentru ca la ora la care credeam noi ca trebuie sa incepem, adica la 19:00, nu prea venise nimeni. Totul s-a lamurit cand am aflat ca invitatiile fusesera trimise pentru ora 20:00. La ora anuntata plus doua sferturi academice am inceput o seara care s-a dovedit a fi o excelenta si relaxanta ocazie de a povesti despre vinuri care va merita. Am prezentat pe rand trei „slagare” si patru „hit-uri” consacrate. Din prima categorie fac parte Arezan Feteasca Regala 2013, recent medaliat cu aur la Concours Mondiale de Bruxelles, si doua vinuri din colectia Leat 6500: Pinot Gris 2014 si cupajul de Cabernet Sauvignon&Merlot 2011, ultimul cu aur la Vinalies 2015 si argint la IWSC Londra. La categoria „hit-uri” au completat deliciul Sable Noble rose 2014 si rosu 2012, Arezan Feteasca Neagra rose 2014 precum si legendarul Aperitiv Mamaia.

Bineinteles ca ordinea a fost cea fireasca (vinuri albe, rose si rosii), timp in care audienta s-a delectat si cu imagini proiectate din toate cele intamplate in ultimul an in viata Cramei Atelier. Povestea a fost spusa pe indelete, informatii generale pentru toata lumea si apoi tot felul de amanunte si raspunsuri la intrebari la fiecare masa in parte. Repede s-a mai facut miezul noptii, moment in care mai toata lumea era inca pe pozitii si cu mare chef de conversatie.

Multumim echipei de la Casa Sattler pentru ca se vede ca se pricepe si ii si place sa-si faca bine treaba. Ii multumim si lui Laurentiu Paun pentru ca a jucat rolul fotografului de serviciu (a avut si ce fotografia 🙂 ). Absolut intamplator sticla de Arezan Feteasca Neagra 2012 semnata de Razvan Macici, premiul pentru concursul de final, a ajuns exact la el. A fost un eveniment fain, asa cum ne dorim sa fie toate prezentarile noastre. Sattler, ne revedem la toamna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: