La Casa, Satu Mare – Placerea conversatiei alaturi de vinurile Cramei Atelier

DSC_0172Turneul vestic de promovare a noutatilor lansate in aceasta primavara de catre Crama Atelier se apropie incet de final. Dupa evenimentul desfasurat la clubul Wine in Business, am mai ramas inca o zi in Satu Mare pentru a ne prezenta povestea si vinurile in fata audientei restaurantului La Casa, loc ce anul trecut a gazduit o degustare a vinurilor M1 chiar la inaugurarea sa, moment in care purta numele de Gemelli. Intre timp, numele acestui restaurant s-a schimbat, insa pasiunea proprietarilor pentru gastronomie si vinuri de calitate a ramas aceeasi.

La evenimentul din primavara anului trecut, gazdele noastre au pregatit o adevarata desfasurare de forte, prezentand alaturi de vinurile Cramei Atelier aproape toate preparatele din meniu. Asteptarile invitatilor nu au fost dezamagite nici de data aceasta, iar chef-ul restaurantului s-a intrecut pe sine in a pregati pentru acestia un platou de gustari nu numai delicios, dar si impresionant din punct de vedere estetic.

DSC_0196Ca la fiecare degustare organizata in cadrul acestui turneu de promovare, cei prezenti – unii dintre ei chiar in premiera – au putut afla povestea proiectului M1.Crama Atelier si a vinurilor realizate aici de catre Razvan Macici. De asemenea, invitatii nostri s-au putut convinge cu ajutorul propriilor papile gustative de ce Crama Atelier este un loc in care se experimenteaza si se creeaza vinuri pentru o paleta cat mai variata de gusturi. Pentru exemplificare au fost oferite spre degustare vinurile Arezan Cramposie 2014, Leat 6500 Pinot Gris 2014, Arezan Feteasca Neagra Rose 2014, Leat 6500 Rose 2014, Arezan Babeasca Neagra 2013, dar si aperitivul Mamaia. Si la acest eveniment a existat un invitat care, datorita atentiei acordate prezentarii, a plecat acasa cu o sticla de Leat 6500 Pinot Noir 2012, cu semnatura lui Razvan Macici. Discutiile au continuat si dupa incheierea prezentarii vinurilor, foarte multi dintre cei participanti alegand sa inainteze catre orele mici ale noptii alaturi de un pahar de vin M1.Crama Atelier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: