Graf, Oradea – Mid (Pink) Summer Night Party

IMG_7076

Desfasurat pe parcursul a sase saptamani, timp in care a poposit in 15 locatii din 10 orase, turneul vestic de promovare a noutatilor propuse pietei in aceasta primavara de M1.Crama Atelier a avut parte de o ultima reprezentatie demna de tot efortul depus in acest timp.

Pentru acest ultim eveniment din seria vestica ne-am dorit altceva, diferit de prezentarile si degustarile anterioare, asa ca, impreuna cu prietenii nostri de la restaurantul Graf din Oradea, Mioara si Florin Portelechi si somelierul Septimiu Crisan, am pus la cale o „degustare” inedita, in cadrul careia rose-urile Cramei Atelier sa fie asociate cu gastronomia de calitate, pe de o parte, dar si  cu muzica de club si atmosfera de petrecere, de cealalta. Si pentru ca in weekend-ul respectiv, 20-21 iunie, omenirea avea sa traiasca ce-a mai scurta noapte din an, am numit aceasta petrecere Mid Summer Night Party.DSC_0164Evenimentul in sine s-a desfasurat in doua etape. In prima parte a serii, cei aproape 70 de clienti ai restaurantului au degustat trei dintre rose-urile Cramei Atelier – Arezan Feteasca Neagra 2014, Leat 6500 Rose 2014 si Charme de la Mer Traminer 2014, pe care le-au putut asocia cu preparatele realizate de chef Atilla Nagy pentru noul meniu de vara de la Graf. Totodata, ei au putut afla povestea Cramei Atelier, a fiecarui rose degustat in parte, cat si de ce „crama mica de la malul marii” a luat decizia sa realizeze acest tip de culoare pentru fiecare colectie in parte. O surpriza atat pentru echipa Graf, cat si pentru clienti, a reprezentat-o prezenta Loredanei Groza, care a venit insotita de tanarul cantaret Nadir. Artista s-a aratat incantata cele trei rose-uri M1.Crama Atelier, in special de Charme de la Mer Traminer 2014, pe care l-a apreciat pentru caracterul sau prietenos, direct si aromat.

Odata terminata cina, o parte insemnata dintre cei prezenti, s-a mutat la barul restaurantului Graf, loc in care focusul invitatilora fost transferat pe asocierea rose-urilor cu muzica de club. Daca partea gustativ-olfactiva a fost sustinuta  de catre rose-urile M1, responsabil pentru partea sonoro-distractiva a fost DJ BAI, unul dintre cei mai apreciati din vestul tarii. Echipati cu ochelari de soare roz M1.Party, invitatii nu s-au sfiit si au dat curs invitatiei de a vedea cat de reusita este asocierea muzica-rose M1.

Unul dintre cele mai bune restaurante din tara, care poate rivaliza usor cu multe altele de peste granita, Graf si-a facut un renume atat datorita stilului gastronomic inventiv si  rafinat, cat si datorita rigurozitatii in ceea ce priveste serviciul si atentia acordata clientilor. Chiar daca intruneste toate elementele de mai sus, asta nu inseamna ca restaurantul Graf nu este un loc in care se poate petrece pana la cele mai mici ore ale diminetii. Dovezile acestei realitati pot fi descoperite in arhiva foto de mai jos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: