Hotel Phoenicia, Mamaia – Briza marii se asociaza perfect cu vinul rece!

DSC_0137In plin sezon estival, in acele momente in care canicula incepe sa joace un rol principal in vietile noastre, apelam la tot felul de stratageme pentru a primi un pic de racoare. Fugim la mare, la munte sau in orice al coltisor cu umbra, ne hidratam cu nesat si “incingem” aerele conditionate sau ventilatoarele. Declarat “luptator” impotriva caniculei si monotoniei, M1.Crama Atelier s-a reintors la malul Marii Negre, mai precis la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia, pentru a demonstra “pe viu” cat de eficiente in combaterea caldurii, dar mai ales a monotoniei, sunt vinurile albe si rose “semnate” de Razvan Macici in “crama mica”.

Argumentele aduse pentru confirmarea declaratiei de mai sus au fost expuse la Cafeneaua Fraganza din cadrul complexului Phoenicia, ele fiind sustinute de partea practica, si anume degustarea a cinci vinuri din portofoliul M1: Sable Noble Alb 2014, Arezan Feteasca Regala & Feteasca Alba 2014, Leat 6500 Chardonnay 2012, Sable Noble Rose 2014 si Leat 6500 Rose 2014.

Degustarea “vinurilor de la malul marii” a avut loc la propriu, la malul marii, Cafeneaua Fraganza fiind aflata chiar pe plaja de la Mamaia, asa ca toti cei peste 25 de invitati, printre care s-au aflat si reprezentanti ai vietii publice si politice din Romania, s-au putut bucura atat de aromele vinurile M1, cat si de briza de seara. Pe langa aflarea povestii “cramei mici din crama mare” si a colectiilor M1, cei prezenti au putut experimenta din plin cat de placuta este asocierea vin-muzica. Fiecare vin in parte a venit insotit de catre un microrecital sustinut de catre un duet de viori, in prima parte a serii, ca mai apoi, in partea a doua, microfonul sa intre in posesia cantaretului Robert Cristian Nicolae, o voce ce a reusit sa impresioneze inclusiv in show-ul “Vocea Romaniei”. Stimulati de succesul acestei asocieri, cativa dintre invitati au prins curaj si si-au demonstrat calitatile de dansatori, spre incantarea asistentei, care a ramas in efectiv aproape complet pana aproape de miezul noptii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: