Charme-ul regatei Unsicar (galerie foto)

IMG_4182Pentru cei pasionati de mare si de intrecerile cu ambarcatiuni, o regata poate reprezenta un eveniment demn de marcat cu rosu in calendarul evenimentelor anuale. Se spune ca persoanele care participa macar o data la un astfel de eveniment raman atat de impresionate, incat depun toate eforturile necesare pentru a reveni in pozitia de “marinar”. Iar motivele sunt multe, printre care: sentimentul de libertate, ritmul alert, marea, soarele, distractie in aer liber alaturi de prieteni si lucrul in echipa. Deoarece acestea sunt si elementele care stau la baza filozofiei conceptului Charme de la Mer, nu am ezitat in momentul in care organizatorii celei de-a patra editii a Regatei Asigurarilor Unsicar 2015 ne-au propus sa fim alaturi de ei la evenimentul desfasurat in zilele de 4 si 5 septembrie.

IMG_4189Astfel, in prima zi a concursului de ambarcatiuni, pe pontoanele cochetei Marina Life Harbour, din Limanu, Mangalia, ne-am prezentat cu tot arsenalul reprezentativ pentru conceptul Charme de la Mer: celebrele pahare (atractiile serii!) si frapiere roz, steaguri, pliante si bineinteles vinuri pastrate la gheata. Pentru ca o regata te solicita foarte mult fizic si mental, indiferent ca esti un simplu “marinar” sau skipper-ul care conduce ambarcatiunea, fiecare echipaj in parte a fost intampinat cu cate un pahar de Charme de la Mer Traminer 2014 rece, pentru unii un bun prilej de a sarbatorii victoria, pentru altii un bun remediu de a indulci abandonul sau infrangerea. Petrecerea ce a urmat finalizarii curselor acestei regate s-a petrecut tot sub efectul Charme, chiar si dupa epuizarea sticlelor de Traminer, majoritatea participantilor nedezlipindu-se de simbolurile Charme de la Mer, paharele roz.

Deoarece o intrecere are intotdeauna ca finalitate o ierarhie, in cea de-a doua zi a evenimentului cei mai “destoinici” dintre marinari au fost premiati cu vinuri semnate de Razvan Macici in “crama mica de la malul marii”: Leat 6500 Sauvignon Blanc, Arezan Feteasca Regala & Feteasca Alba 2014 si Sable Noble Alb 2014. Ocupantii locurilor intai, la intrecerile de la Clasa Cruiser, Clasa Racer si Clasa Velier, precum si cei de la intrecerile de ski jet, caiac si noduri marinaresti au primit in plus si cate doua pahare Charme de la Mer, tocmai bune pentru a le aminti de vara recent incheiata.
Fotografiile din galeria de mai jos sunt cele mai fidele marturii ale succesului evenimentului desfasurat la Limanu.

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: