Rosu de Atelier – turneul national al aromelor M1

rosu de atelierA venit vremea ca vinurile semnate de Razvan Macici in “crama mica de la malul marii” sa se intalneasca cu fanii vinurilor de calitate din intreaga tara. Pornim intr-un nou turneu de promovare!

Astfel, in saptamanile ce urmeaza vom povesti si vom analiza, alaturi de prietenii din intreaga tara, vinurile din portofoliul Cramei Atelier. De aceasta data accentul va fi pus pe reprezentantele rosii ale colectiilor M1, numele generic al acestei campanii de promovare fiind “Rosu de Atelier”.

„Vedetele” ce vor sustine show-urile aromatice ale acestui turneu national vor fi Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Babeasca 2013, Arezan Feteasca Neagra 2012, Leat 6500 Merlot 2012, Sable Noble Rosu 2012 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011. In deschiderea concertelor, pentru incalzirea “spectatorilor” si destinderea atmosferei, isi va etala calitatile Leat 6500 Chardonnay 2013.

Indiferent ca vor sustine concerte “solo” sau impreuna cu preparate culinare atent alese, vinurile M1.Crama Atelier vor performa pe scena unor restaurante sau cafenele renumite din Bucuresti, Pitesti, Oradea, Hunedoara, Cluj, Deva, Timisoara, Arad, Satu Mare, Bistrita, Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Piatra Neamt, Botosani sau Suceava.

Urmariti-ne in saptamanile ce urmeaza pe Atelierul de vinuri sau pe pagina de Facebook M1.Crama Atelier pentru a afla mai multe detalii despre turneul “Rosu de Atelier”!

2 replies »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: