Bulevard, Ploiesti – O degustare „ceas”

DSC_0022A doua oprire a turneului de promovare Rosu de Atelier a avut loc la Ploiesti. Aflat chiar langa celebrul Muzeu al Ceasului, restaurantul Bulevard s-a transformat in seara de 30 octombrie in „podium” pentru parada de arome a cinci dintre vinurile realizate „in crama mica de la malul marii”.

Punctualitatea audientei a contribuit si ea la bunul mers al evenimentului, astfel ca, la ora stabilita de incepere a degustarii, toti invitatii aveau in pahare primul vin al serii, Leat 6500 Chardonnay 2013. Au urmat apoi, rand pe rand, o parte dintre „actorii” principali ai turneului Rosu de Atelier: Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca neagra 2012, Sable Noble rosu 2012 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2012, care a primit din partea celor prezenti titlul de „vin al serii”.

Fiecare dintre cele cinci vinuri din degustare a fost povestit si analizat, oaspetii testandu-si veleitatile de „degustatori” in incercarea de a descoperi cat mai multe arome in vinurile propuse. De asemenea, invitatii au putut afla detalii legate modul selectie a parcelelor si cel de productie, pana la filosofia de vinificare si de marketing a Cramei Atelier. Discutiile au continuat si dupa incheierea degustarii propriu-zise, cei prezenti aratandu-se interesati de foarte multe aspecte legate de subiectul vin, de la defectele vinurilor si descoperirea lor, pana la legendele urbane aparute pe aceasta tema.

Ramaneti alaturi de Rosu de Atelier pentru a afla mai multe detalii despre urmatoarele „reprezentatii” ale vinurilor semnate de Razvan Macici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: