Pizzico, Constanta – Rosu de Atelier in Piata Ovidiu

DSC_0025Dupa reprezentatia avuta la Bottega D’Italy, turneul de promovare a vinurilor M1, Rosu de Atelier, a mai ramas o seara in Tomis. Motivul: intalnirea cu vechii si viitorii prieteni ai vinurilor Cramei Atelier, clienti fideli ai restaurantului Pizzico, loc ce se mandreste cu una dintre cele mai interesante amplasari din Constanta. Insa, in afara de pozitionarea sa in Piata Ovidiu, aproape de faleza, Pizzico mai are cateva motive de mandrie cat se poate de legitime: o bucatarie internationala atent lucrata, cu ingrediente proaspete, un serviciu impecabil si un design interior, ce se bazeaza foarte mult pe confortul clientilor.

Atat spatiul restaurantului Pizzico, cat si preferintele clientilor prezenti, a facut ca acest nou spectacol al vinurilor rosii din Atelierul de la Murfatlar sa ia alta forma decat cea consacrata, comunicarea vinurilor facandu-se la fiecare masa in parte. Chiar si in aceste conditii invitatii s-au putut bucura, pe langa aromele vinurilor M1, si de explicatii detaliate si elocvente despre proiectul M1.Crama Atelier, modul de productie al fiecarui vin in parte si despre filosofia „micii crame de la malul marii”. Pentru deschiderea serii, ne-am bazat pe sarmul si amplitudinea vinului Leat 6500 Chardonnay 2013, singurul vin alb al prezentarii, cei care l-au degustat aratandu-se cat se poate impresionati.

DSC_0065Au urmat apoi, rand pe rand, Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012, Leat 6500 Merlot 2012, vinuri care si-au gasit admiratori infocati in randul celor prezenti. Decantat timp de trei ore inainte de a fi servit in pahare, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011 a reusit sa incheie „en fanfare” seria de vinuri rosii. Nu puteam sa plecam de la Pizzico fara sa prezentam si Mamaia, bautura speciala pe baza de vin, cu extract de cirese amare si gentiana, care a inlocuit cu succes desertul pentru multi dintre cei prezenti.

De la mare, Rosu de Atelier se muta la munte. Ramaneti alaturi de noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: