C House, Iasi – Vinuri si beat-uri electrizante

DSC_0030Aparitia complexului Palas Mall in inima Iasiului, un proiect aspru criticat si defaimat inca din faza de proiect, pe langa faptul ca a schimbat radical si in bine peisajul urbanistic din zona Palatului Culturii, a adus un suflu nou si in ceea ce priveste obiceiurile de consum ale locuitorilor de aici. Poate cea mai mare concentrare de restaurante si cafenele din toata regiunea Moldovei se afla aici, iar competitivitatea dintre acestea a propulsat nivelul calitatii catre limita super-premium, atat la capitolul servicii si atmosfera, cat si la cel de produs.

Intr-unul dintre aceste restaurante, C House Lounge Café, am ales, vineri, 13 noiembrie, sa ne petrecem a doua seara ieseana din cadrul turneului de promovare Rosu de Atelier. O combinatie interesanta intre un restaurant rafinat si un club de lux, cu elemente de design eclatante, aproape opulente, C House Lounge Café, este un loc care principalul obiectiv declarat este petrecerea unui timp de calitate. Am experimentat si noi aceasta stare de spirit alaturi de invitatii prezenti la degustarea vinurilor M1.Crama Atelier. O surpriza a reprezentat-o interesul clientilor C House pentru o degustare de vinuri – locul ocupandu-se la maximum, mai ales ca evenimentul a fost o premiera pentru acest loc. Invitatii au fost intampinati cu Leat 6500 Chardonnay 2013 si Arezan Feteasca Neagra rose 2014, care le-au deschis apetitul pentru vinurile urmatoare si au destins atmosfera, in aceeasi masura ca si beat-urile energice ale muzicii de club, “servita” de DJ-ul casei.

DSC_0115Au urmat mai apoi Leat 6500 Pinot Noir 2012 si Arezan Feteasca neagra 2012, prezentate impreuna, ocazie pentru cei prezenti sa le compare si sa isi aleaga favoritul. Nu au lipsit explicatiile si detaliile despre proiectul M1 si despre colectiile Cramei Atelier, care au mers in tandem cu interventiile muzicale ale DJ-ului. In paharele participantilor au mai ajuns rand pe rand Leat 6500 Merlot 2012, Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011, dar si Mamaia, bautura speciala pe baza de vin, cu extract de cirese amare si gentiana, care a incheiat “en-fanfare” prezentarea Cramei Atelier la C House Lounge Café.

Turneul Rosu de Atelier continua in alte orase ale tarii, insa in mai putin de o saptamana vom reveni in “orasul celor sapte coline” pentru a oferi spre degustare povestile si aromele “cramei mici de la malul marii”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: