The Office, Cluj – Plăcerea orelor suplimentare :)

Z

Si iată-ne din nou la Cluj! Acum 44 de luni, mai exact in luna martie 2012, aici s-a petrecut singura participare a Cramei Atelier la un târg de vinuri. Atunci, la Provino, am avut un ministand la care ne-am prezentat cu o singura sticla, si aceea goală, si am avut succes. Nu e niciun fel de exagerare. A fost momentul in care s-a aflat ca Divizia Premium Murfatlar se va numi M1.Crama Atelier. Sticla respectiva avea înscrisa aceasta denumire si a fost fotografiata de multă lume. Vinurile M1 semnate de Razvan Macici, asteptate la Provino Cluj, au ajuns pe piața trei luni mai târziu. Acesta a fost începutul.

Marti seara, dupa mai bine de trei ani de consecventa in calitate, ne-am reîntâlnit cu clujenii intr-un loc tare fain, o adevarata casa modernă a vinului: The Office Wine Bar. Special pentru aceasta prezentare am lăsat deoparte tema acestei campanii de promovare, respectiv „Rosu de Atelier”, si am degustat pe îndelete cinci vinuri emblematice pentru ceea ce înseamnă astazi M1. Intr-o admosfera extrem de relaxata si prietenoasa am povestit pe rând doua vinuri albe (Sable Noble 2014 si Leat 6500 Chardonnay 2013), unul dintre cele cinci rose-uri din colectiile M1, respectiv Arezan Feteasca Neagra rose 2014, pentru ca la final sa experimentam Arezan Babeasca Neagra 2013 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011.

image

Discuțiile de la mese, despre vinurile din prezentare si nu numai, au comprimat timpul, astfel ca tare repede s-a făcut ora 22:30 (am inceput degustarea la 20:10), moment in care majoritatea celor prezenți au răspuns provocării de a participa la un concurs, pentru care pregătisem din timp trei premii, trei vinuri roșii de la M1 (un Leat 6500 Pinot Noir 2012, un Arezan Feteasca Neagra 2012 si ultimul vin din prezentare). Am ales cele mai inspirate răspunsuri scrise pe biletele dedicate, pe care fiecare a specificat vinul favorit al serii plus o scurta motivație. Am avut doi câștigători si o câștigătoare. Aceasta din urma ne-a cucerit cu sinceritatea cu care a explicat de ce s-a îndrăgostit de cupajul rosu al colecției Leat 6500. Ca sa rezumam cu alte cuvinte cele scrise de frumoasa blonda pe care o puteți vedea mai jos in fotografii, acest vin este pentru ea o mare inspirație pentru a descoperi plăcerile vieții :). Cine ar putea sa o contrazică!

Ne-am despărțit spre miezul nopții cu angajamentul de a reveni in „biroul de dupa job” la primavara. Multumim The Office!

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: