Bruno Wine Bar, Cluj – Cel mai cel atelier de vinuri

image

A doua intalnire cu clujenii din aceasta campanie de promovare a fost una autentica „Rosu de Atelier”. Daca marti la The Office Wine Bar am povestit cinci etichete emblematice pentru ceea ce înseamnă astazi Crama Atelier si vinurile semnate la M1 de către Razvan Macici, miercuri seara, la Bruno Wine Bar, am revenit la cei cinci clasici ai acestei campanii.

Trebuie neaparat pomenită punctualitatea audienței, mare lucru in ziua de astazi, cel putin la acest gen de evenimente. Cu zece minute dupa ora anunțată micul Wine Bar din centrul istoric al Clujului era plin ochi, toți cei care confirmaseră participarea fiind la locurile lor. Pe parcursul degustării am înțeles ca exista si stadiul foarte plin ochi, pentru ni s-au mai alăturat câțiva fani ai vinului.

Dupa ce am făcut introducerea si am degustat Leat 6500 Chardonnay 2013, welcome drink-ul oficial al turneului de promovare, ni s-a alăturat intr-un ropot de aplauze (pus la cale din timp cu clientii) si povestitorul acreditat al locului, blogger-ul Mihai Oprea, un mare iubitor de Merlot, printre altele. Asa a inceput si prezentarea in duet pe care o anticipasem, care a avut parte de cel mai atent, disciplinat si dornic de informații public din câte am întâlnit pana acum. FELICITĂRI!

image

Experimentarea in paralel a celor patru vinuri roșii propuse, doua câte doua, asa cum am mai procedat, a fost bine primită. Prima pereche a fost formată din Leat 6500 Pinot Noir 2012 si Arezan Feteasca Neagra 2012, apoi au urmat doi „frați” din aceeași colectie, Leat 6500: Merlot 2012 si cupajul de Cabernet Sauvignon & Merlot 2011. Misiunea noastră a fost mult ușurata de prestația lui Mihai, un povestitor înnăscut, din cuvintele căruia răzbate multa pasiune pentru vin.

Intr-un final, dupa votul publicului, preferințele pentru vinurile roșii din cele doua grupe au fost impartite aproape in mod egal. Surpriza a venit cand am cerut un vot ținând cont de toate cele patru experiențe roșii. Feteasca Neagra a câștigat la un vot diferența fata de Pinot Noir si cupajul rosu al colecției Leat 6500, care si-au împărțit locul secund. Pana si Mihai Oprea a votat pentru Pinot Noir, cu toate ca si Merlot-ul ii adusese zâmbetul pe buze :).

Clasicul concurs de la finalul degustării a făcut fericit un domn de aceasta data, dupa o lunga suita de câștigătoare. A plecat acasă cu un Magnum Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011. Finalul finalului a aparținut Aperitivului Mamaia, care pentru a încânta are nevoie de un singur lucru: sa fie turnat in pahare. Rece in shot-uri bine răcite.

Multumim echipei de la Bruno Wine Bar, v-ați mișcat supernatural pentru densitatea clienților (asta tine de experiența). Merci Horatiu Moldovan, managerul nostru de zona, nu doar pentru poze!
Mâine luam drumul Oradei, unde urmează doua întâlniri ceva mai ample cu membrii Clubului Millesime. Amănunte luni, dis de dimineața.

 

 

 

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: