Popas Cucorani, Botosani – Succes de casa la „show-ul” M1

DSC_0122Dupa o scurta pauza, am reluat „desantul” pe partea estica a turneului Rosu de Atelier. Am pornit aceasta noua etapa a campaniei de promovare M1.Crama Atelier de la Botosani, mai precis la Popasul Cucorani, loc in, care in aceasta primavara, albele si rose-urile semnate de Razvan Macici si-au facut prieteni pe termen lung.

De data aceasta, am scos la inaintare arsenalul de vinuri rosii, alegerea fiind laudata de majoritatea celor peste 70 de participanti ai degustarii organizate marti, 24 noiembrie, la impresionantul complex turistic, de langa Botosani. Cu toate ca numarul de participanti a fost unul ridicat, degustarea s-a petrecut dupa cele mai profesioniste rigori. Multumita implicarii lui Daniel Haidarli, pasionat de vinuri si prieten M1, si a gazdelor noastre, familia Cojocaru, proprietarii Popasului Cucorani, participantii nu numai ca au ascultat foarte atenti si receptivi detaliile despre povestea si filosofia de vinificare M1.Crama Atelier, dar totodata s-au intrebuintat foarte serios in a da calificative atat vinurilor, cat si prezentarii in sine. O motivare destul de puternica pentru acest grad de implicare l-a reprezentat si premiul pus in joc pentru unul dintre participantii la aceasta degustare, o sticla magnum de Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011.

DSC_0090Dupa modelul aplicat si la degustarile anterioare, seara a fost deschisa de catre Leat 6500 Chardonnay 2013, vin care a fost laudat de cei prezenti pentru amplitudinea aromatica si pentru structura sa. Au urmat apoi, rand pe rand, Leat 6500 Pinot Noir 2012 si Arezan Feteasca Neagra 2012, apreciate pentru caracterul catifelat si pentru explozia fructata. A venit randul cupajului Sable Noble Rosu 2012, care a deschis drumul pentru Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011, ales de majoritatea invitatilor ca fiind companionul perfect pentru continuarea serii. Mamaia, bautura speciala pe baza de vin, cu extract de cirese amare si gentiana, a incheiat „povestea” de la Popasul Cucorani din cadrul acestei campanii de promovare.

Fisele de degustare completate de catre invitati au intrat la sfarsitul degustarii intr-o tombola, sticla de Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011 plecand acasa cu una dintre invitatele la degustare. Modul in care s-a desfasurat degustarea, deschiderea invitatilor fata de proiectul M1.Crama Atelier, dar si gradul de satisfactie aratat de acestia la sfarsitul serii sunt cateva dintre motivele care ne determina sa ne gandim de pe acum la o noua prezentare M1 la Popasul Cucorani, in primavara viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: