Mon Caprice, Galati – Cod rosu de arome

DSC_0063Codul galben de ninsoare nu ne-a oprit sa strabatem Moldova de la nord la sud, pentru a sustine o noua prezentare in cadrul turneului de promovare  Rosu de Atelier. Am revenit la Galati, la o saptamana de la ultima intalnire cu pasionatii de vinuri de aici, pentru a le face cunostinta prietenilor si clientilor restaurantului Mon Caprice cu tonurile aromatice marca M1.Crama Atelier.

Capul de afis al evenimentului a fost tinut de aceeasi „performeri” ca la degustarile anterioare – Leat 6500 Chardonnay 2013, Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012, Sable Noble Rosu 2012 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011, fiecare dintre ele gasindu-si fani printre cei prezenti. Un mare succes, mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos, l-a avut Mamaia, bautura speciala pe baza de vin, cu extract de cirese amare si gentiana. Ca de obicei, vinurile rosii semnate de Razvan Macici au reusita sa incalzeasca atmosfera si sa animeze nivelul discutiilor. La aceasta stare de fapt, a contribuit si implicarea proprietarului Mon Caprice, Florin Cisi, un adevarat „argint viu”, prezent cand la mese, cand in bucatarie, facand tot ce este posibil pentru ca invitatii sa se simta cat mai confortabil.

Revenirea in Galati, ne-a prilejuit si intalnirea cu Titi Dumitriu, partenerul si distribuitorul regional al Cramei Atelier, prezent impreuna cu echipa sa de vanzari la degustarea M1, dar si cu wine-blogger-ul George Mitea, care a analizat „la rece” fiecare vin in parte. Dupa incheierea prezentarii, ne-am rezervat „dreptul” sa retestam capacitatea de asociere a vinurilor rosii M1.Crama Atelier cu un steak de vita medium-rare, facut la foc deschis. Concluzia unanima a fost aceea ca ne-am dori sa reluam aceasta asociere impecabila cat mai des posibil.

Turneul de promovare Rosu de Atelier mai ramane pentru o seara in zona, pentru o noua prezentare in orasul vecin, Braila!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: