Private Wine, Bucuresti – Cadouri in forma lichida

imageDupa mai bine de o luna de evenimente organizate in principalele orase ale tarii, turneul Rosu de Atelier a revenit in Bucuresti, pentru a se intalni cu clientii magazinului de vinuri Private Wine. Impreuna cu proprietarul locului, Mihai Nicolici, ne-am gandit ca nu ar fi un cadou mai potrivit de Mos Nicolae pentru pasionatii de vinuri decat o intalnire cu vinurile semnate de Razvan Macici in “crama mica de la malul marii”. Mai mult ca sigur acelasi gand l-au avut si cei peste 25 de pasionati care au umplut pana la refuz micutul magazin de vinuri de pe Calea Serban Voda, in seara zilei de 4 decembrie.

Inca de la sosire, invitatii au fost “instiintati” sa aiba mare grija la paharul de degustare, deoarece obiectul cu ajutorul caruia aveau sa descopere aromele vinurilor M1 avea sa ii insoteasca acasa, pentru a le aminti de aceasta intalnire. Ca la fiecare degustare din cadrul turneului Rosu de Atelier, am pornit in depanarea povestilor cu Leat 6500 Chardonnay 2013, vin apreciat pentru echilibrul impecabil dintre notele fructate exotice si tonurile date de maturarea la lemn de stejar timp de 14 luni.

imageApoi, rand pe rand, si-au prezentat “farmecele” intr-o suita aromatica Leat 6500 Pinot Noir 2012, Arezan Feteasca Neagra 2012, Leat 6500 Merlot 2012, Sable Noble Rosu 2012 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011. Fiecare vin in parte a fost atent analizat de catre invitatii nostri, prezentarea fiind pigmentata cu detalii despre filosofia de vinificare M1, dar si cu povesti legate de domeniul vinului in general.

Inainte de fotografia de grup, care a incheiat aceasta prezentare, fiecare invitat a fost indemnat sa isi voteze favoritul dintre vinurile ce au tinut capul de afis al evenimentului, Arezan Feteasca Neagra 2012 si Sable Noble Rosu 2012 fiind vinurile cu cele mai multe sufragii. Seara insa, ca de altfel si compania, a continuat pana aproape de miezul noptii, noii prieteni M1 preferand sa mai ramana sa isi „consolideze” relatia cu vinurile preferate din aceasta degustare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: