Concurs! Fă-ți un selfie cu M1!

La finalul celor trei saptamani de concurs „Fa-ti un selfie cu M1!” am adunat multe LIKE-uri pe pagina noastra de Facebook, dar numai trei ultrasi au urcat fotografii potrivite cu tema. Si pentru ca asa stau lucrurile, si pentru ca astazi este 7 martie (asa cum am anuntat in regulamentul concursului), juriul nostru a decis sa-i faca fericiti pe toti cei trei viteji, impartind premiul pus la bataie la trei, astfel incat sa nu avem fete triste. In ordinea numerelor de pe tricou, cei trei castigatori a cate patru sticle de Arezan Feteasca Neagra roze sunt: Marian Buciu, George Creata si Numis Profi (alias Stefan Simion).

Domnilor, asteptam datele de contact (adresa si telefon) pe m1@cramaatelier.ro pentru a duce la bun sfarsit demersul nostru. Sa aveti o primavara frumoasa alaturi de vinuri care va merita! 😉

marian buciugeorge creatastefan simion

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Urmeaza o perioada de cateva saptamani in care orice barbat este pus la mare incercare! 😉 De asemenea, pentru reprezentantele sexului frumos aceeasi perioada reprezinta momentul in care li se confirma, sau nu, asteptarile. 😉 Indiferent de pozitia in care te-ai afla, noi iti oferim sansa sa iti impresionezi partenerul cu un vin bun, sau sa treci mai repede peste dezamagiri. Tot cu acelasi vin bun.

arezan rose 01

Iata premiul! :). Unul dintre cele doua.

Ce trebuie sa faci este sa urmezi cei trei pasi de mai jos, pentru a castiga un bax (sase sticle) de Arezan – Feteasca Neagra Rose!

 1. Fa-ti o fotografie de tip selfie cu orice sticla de vin din portofoliul M1.Crama Atelier!
 2. Posteaz-o pe pagina personala de Facebook, neaparat cu tag-ul #selfieM1 (altfel nu te putem identifica) + un comentariu inspirat.
 3. Incurajeaza-ti prietenii sa iti dea like!

Fotografia cu cele mai multe like-uri va primi din partea noastra un bax de Arezan – Feteasca Neagra Rose. De asemenea, fotografia cea mai reusita din punct de vedere artistic va fi premiata, tot cu un bax de Arezan – Feteasca Neagra Rose, validarea castigatorului fiind facuta de catre echipa M1.

Spor si … inspiratie!

image

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 • Vor fi trei saptamani de concurs. Concursul incepe vineri, 12 februarie 2016, si se va incheia vineri, 4 martie 2016.
 • Castigatorii vor fi anuntati luni, pe 7 martie 2016, aici, pe blogul nostru de companie, si pe pagina de Facebook a Cramei Atelier.
 • Fotografiile si comentariile postate trebuie sa se inscrie in limitele decentei. Acestea nu trebuie sa contina si nici sa faca referire la persoane minore.
 • Fotografia cu cele mai multe aprecieri pe Facebook va fi declarata castigatoare, iar fotografia care va primi premiul pe criteriul artistic, va fi aleasa de catre echipa M1.
 • Castigatorii vor fi contactati pe Facebook si ulterior vor trimite datele de contact pe adresa m1@cramaatelier.ro.
 • Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei si nu se ofera echivalentul in bani al premiului castigat;
 • Acest concurs se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani;
 • Participand la acest concurs va dati acordul ca fotografiile postate pentru concursul “Fa-ti un selfie cu M1!” sa fie folosite de catre M1.Crama Atelier in viitoare campanii de promovare;
 • Membrii echipei M1 & Murfatlar pot participa la concurs, dar numai de amorul artei :).
arezan rose 02

Pentru acest concurs avem pregatite doua premii a cate sase sticle de Arezan Feteasca Neagra rose. Pentru un martie ca-n vise!

Categorii:M1.Concurs

Tagged as: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

 • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: