Din spatiul virtual, cu pasiune

header m1shop cu versuri

I will drink wine …

In dimineata zilei de 14 iunie 2012 eram cu Razvan Macici, enologul consultant al M1, undeva in Mamaia si ne pregateam tinutele pentru prima lansare de vinuri din istoria Cramei Atelier. Casual. Blugi, camasa alba, sacou. In drum spre crama ne-am oprit, ca de obicei, la OMV-ul de la rond si am comandat doua Cappuccino si, tot ca de obicei, am glumit cu vanzatoarele.

Pe la 9:00 eram deja la crama unde ziua de lucru s-a comprimat la trei-patru ore, pentru ca imediat dupa masa de pranz am plecat spre Bucuresti. Am ascultat Phoenix si am recapitulat, asa in mare, programul cinei gastronomice care urma sa aiba loc la “Cantine de Nicolai”.

Dupa cateva luni de asteptare, timp in care am dus spre extrem rabdarea fanilor si a curiosilor, a venit si seara in care ne-am bucurat impreuna cu invitatii nostri de primele vinuri din colectiile M1. Am avut emotii. Mari. Dar a meritat. A fost o seara perfecta.

Patru ani dupa acea cina cu vinificatorul, adica astazi, 14 iunie 2016, deschidem magazinul online al Cramei Atelier, un veritabil boutique virtual. Nu ne-am ambitionat deloc sa ne potrivim pe aceasta data aniversara din scurta noastra istorie, pur si simplu asa a fost sa fie. Si e foarte bine cum a iesit J. Mi-am dat seama de coincidenta cu vreo zece zile inainte de lansarea m1magazinul.ro, zi in care m-am decis sa scriu aceste randuri.

Avem un magazin online mic si cochet. Asa cum procedam cu vinurile colectiilor M1 si cu tot ceea ce facem la Crama Atelier, am pus multa pasiune in aceasta lucrare. Ca sa aducem mai aproape de voi vinuri care va merita, intr-o prezentare asortata cu calitatea acestor licori. Sper ca demersul nostru in mediul virtual sa va incante si sa va imbie sa comandati cu mare placere!

P.S. Orice fel de sugestii referitoare la m1.magazinul.ro sunt binevenite!

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 484.962 hits
%d blogeri au apreciat asta: