Fa cunostinta cu olimpicii M1!

Vara lui 2016 a reprezentat un adevărat festin pentru pasionaţii de sporturi, unul dintre cele mai mari evenimente sportive la nivel mondial, Jocurile Olimpice, fiindu-le livrat în doze creatoare de dependenţă. Deoarece ne gândim la pasionaţii de vinuri, indiferent de situaţie, pe toată perioada desfăşurării acestui eveniment am adus vinurile M1 mai aproape de spiritul sportiv, cu o campanie de promovare pe Facebook. Astfel, prietenii Cramei Atelier au putut să facă cunoştinţă cu aproape toate vinurile semnate de Răzvan Macici în “crama mică de la malul mării” şi din altă perspectivă, sub formă de componenţi ai “Echipei Olimpice M1”.

În rândurile de mai jos, puteţi să descoperiţi “sportivii” M1 şi capacităţile acestora, iar cei care îşi doresc să aprofundeze şi mai tare “spiritul sportiv” pot intra în competiţie directă cu vinurile pe www.m1magazinul.ro!

Sable Noble Alb / Kaiac – Canoe02-Sable-Noble-alb

Explozia minerala si musculatura bazata pe aciditate fac din acest competitor unul redutabil, cu rezistenta si un perfect echilibru interior.

Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot / Pugilism03-Leat-rosu

Combinatie de tehnica aromatica si forta, ce denota ambitie si seriozitate. Definitie a sintagmei “pumn de fier in manusa de catifea”.

Amprenta Muscat Ottonel / Scrima04-NLH

Trage cu precizie si delicatete, tusele sale exotice fiind memorabile. Asalturile floral-mieroase demonstreaza tehnica si concentrare.

Arezan Feteasca Regala & Feteasca Alba / Handbal05-Arezan-FRFA

Insistenta cu care soiurile se potenteaza reciproc si ambitia de a castiga fac ca jocul “pe semicerc” al senzatiilor si aromelor sa fie unul incantator.

Leat 6500 Merlot / Natatie06-Leat-Merlot

Structural este construit pentru performanta: constructie atletica, anduranta taninoasa si energie fructata coplesitoare.

Fatum Pinot Noir Rose / Atletism07-Fatum

Atletul complet, cu musculatura de vin rosu si gratie de vin rose, capabil de efort, cu arome energice si spirit de invingator.

Arezan Babeasca Neagra / Baschet08-Babeasca

Un marcator prolific la capitolul arome si lejeritate, cu inaltime si amplitudine, ce poate puncta in orice situatie de joc.

Sable Noble Rosu / Fotbal09-Sable-rosu

Pasele aromatice pe care cele trei soiuri si le dau sunt dovada jocului inteligent, iar driblingurile structurale sunt aproape perfecte.

Leat 6500 Chardonnay / Ciclism11-Leat-Chardonnay

Sportiv desavarsit, reuseste sa mentina perfect cadenta prin tonurile sale exotice. Forta si explozia sunt atuurile sale.

Noble Late Harvest Muscat Ottonel / Tenis12-NLH

Are un serviciu devastator de arome, cu abilitati de joc pe toate suprafetele si pentru toate gusturile. Arata temperament si finete in executie.

Charme de la Mer Traminer / Gimnastica13-Charme

Culoare, gratie si talent! Flexibilitatea, vivacitatea si structura atletica de care da dovada il face preferatul multor pasionati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: