M1 a premiat “cei mai buni degustatori din asigurari”

Regata Asigurarilor Unsicar 2016-567In ultimii trei ani, Regata Asigurarilor UNSICAR a devenit un reper in calendarul evenimentelor M1.Crama Atelier. Modul de desfasurare al acestei competitii de ambarcatiuni, atmosfera creata hors-concours, dar si entuziasmul si calitatea participantilor au reprezentat principalii factori ai “legaturii” dintre vinurile create de Razvan Macici in “crama mica” si acest eveniment.

Daca editia anterioara a Regatei Asigurarilor a avut vinul Charme de la Mer in pozitia de “vedeta”, aceasta postura fiindu-i recunoscuta fara niciun dubiu de catre participanti, mai ales de catre partea feminina, anul acesta am adus pe pontoanele cochetei Marine Life Harbour un concept inedit de eveniment, prin care sa mijlocim cunoasterea cat mai aprofundata a vinurilor M1 de catre participanti.

Si cum o regata presupune oarece efort si concentrare, ne-am gandit, impreuna cu organizatorul evenimentului, Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari, ca un concurs de degustare ar fi cea mai buna modalitate de a-i rasplati pe cei mai “destoinici dintre mateloti”. Dar nu orice fel de concurs de degustare, ci unul in care participantii au trebuit sa ghiceasca “in orb” vinurile si ordinea acestora, “prestatia” fiindu-le influentata de doar indicatiile si explicatiile venite “de pe margine” din partea reprezentantului M1. Cu toate ca acest tip de concept a reprezentat o premiera inclusiv pentru noi, am mizat pe capacitatea vinurilor Cramei Atelier de a se face placute de la primul contact.

DSC_0021Cei mai buni „degustatori din asigurari” au primit in pahare sase vinuri din portofoliul M1.Crama Atelier – trei albe (Arezan Cramposie 2015, Leat 6500 Pinot Gris 2014 si Sable Noble Alb 2015) si trei rosii (Leat 6500 Merlot 2012, Sable Noble Rosu 2012 si Leat 6500 Cabernet Sauvignon & Merlot 2011), acestia fiind motivati in descoperirea vinurilor atat de orgoliul de a fi primii, dar si de premiile puse in joc. Accesoriul principal al acestei degustari nu a fost paharul de vin, dupa cum multi se asteptau, ci ochelarii de soare M1.Crama Atelier, care au venit de asemenea cu un plus de “motivatie” si de distractie in randul competitorilor. Intr-un final, dupa mai multe minute de deliberari, cinci dintre “degustatori” au reusit sa descopere o parte din vinuri, stradania si “talentul” fiindu-le rasplatite cu ajutorul premiilor puse in joc: sticle de vin, umbrele de soare si frapiere M1.

Nu puteam sa plecam de la Limanu fara sa recompensam si cei mai buni competitori ai competitiei de ambarcatiuni, asa ca in cea de-a doua zi a evenimentului am oferit ocupantilor locurilor intai ai intrecerilor Clasa Cruiser, Clasa Racer, Clasa Velier si Ski jet cate un bax de vin Leat 6500 Merlot 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Follow atelierul de vinuri on WordPress.com

Video tentatii. Rezisti?

Alege!

Arhiva

atelierul de vinuri

Blog Stats

  • 485.454 hits
%d blogeri au apreciat asta: